VCA VOL cursus

Bent u als leidinggevende of zzp’er werkzaam in de bouw, haven, petrochemie of voor de overheid, dan bent u verplicht VCA VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende) gecertificeerd te zijn. VCA VOL omvat de kennis over veiligheid, gezondheid en milieu en is vereist om werkzaamheden te (laten) verrichten of toegang te krijgen tot terreinen. U kunt uw eigen veiligheid en die van anderen waarborgen doordat u risico’s weet in te schatten en gevaarlijke situaties kunt voorkomen. Zo kan iedereen veilig aan het werk.

In de opleiding `VCA VOL` van BHV4every1 leert u veilig en verantwoord werken en wordt u op de hoogte gesteld van alle relevante wet- en regelgeving en hoe u deze moet toepassen. Verder wordt u geleerd hoe u toolbox-vergaderingen kunt organiseren en wanneer er iets gebeurd bent u op de hoogte van bedrijfsnoodplannen.

Cursusduur en kosten VCA VOL
Al in 1 dag kunt u VCA VOL-gecertificeerd zijn. Als u de opleiding voldoende afrondt ontvangt u het VCA VOL-certificaat met pas. Lunch, koffie en thee zijn bij de cursus inbegrepen. De opleiding wordt zowel incompany als particulier aangeboden. Vul voor meer informatie ons offerteformulier in of schrijf u direct in.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina VCA.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.