VCA Basis cursus

Bent u werkzaam in de bouw, haven, petrochemie of voor de overheid dan bent u verplicht VCA Basis-gecertificeerd te zijn. VCA Basis omvat de kennis over veiligheid, gezondheid en milieu en is vereist om werkzaamheden te mogen verrichten of toegang te krijgen tot terreinen. U kunt uw eigen veiligheid en die van anderen waarborgen doordat u risico’s weet in te schatten en gevaarlijke situaties kunt voorkomen. Zo kan iedereen veilig aan het werk.

In de opleiding `VCA Basis` van BHV4every1 leert u veilig en verantwoord werken en wordt u op de hoogte gesteld van alle relevante wet- en regelgeving en hoe u deze moet toepassen. In de opleiding komen een aantal praktijksituaties met kans op gevaar aan bod. Elektriciteit, gevaarlijke stoffen, brand, machines en werken op hoogte of in afgesloten ruimtes. Ook leert u hoe u uzelf en anderen kunt beschermen en hoe u moet optreden bij ongevallen.

Cursusduur en kosten VCA Basis
Al in 1 dag kunt u basis vca-gecertificeerd zijn. Als u de opleiding voldoende afrondt ontvangt u het VCA Basis certificaat. Lunch, koffie en thee zijn bij de cursus inbegrepen. De opleiding wordt zowel incompany als particulier aangeboden. Vul voor meer informatie ons offerteformulier in of schrijf u direct in.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina VCA.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.