Preventiemedewerker

Preventiemedewerker BHV4every1 Winschoten Groningen

Veiligheid en zorg zijn zeer belangrijke onderdelen in de bedrijfsvoering. Het gaat hierbij immers om het welzijn van medewerkers, klanten en gasten. Iedere organisatie dient minimaal één preventiemedewerker in dienst te hebben. Bij minder dan 25 werknemers mag de werkgever zelf deze rol vervullen. De preventiemedewerker draagt zorg voor alle zaken die betrekking hebben op veiligheid, gezondheid en welzijn binnen het bedrijf. De preventiemedewerker dient daarom op de hoogte te zijn van de regelgeving en moet deze kunnen vertalen naar de eigen bedrijfssituatie.

De drie wettelijke taken van een preventiemedewerker

Rol van de Preventiemedewerker binnen het bedrijf

De overige taken van de preventiemedewerker zullen afgestemd worden op de aard en risico's van het bedrijf, zoals die ook in de Risico-Inventarisatie & -Evaluatie genoemd zullen zijn.

Cursusduur en kosten BHV Herhaal
In 1 dag kunt u uw certificaat Preventiemedewerker halen. Als u de cursus voldoende afrondt ontvangt u een certificaat met pas van BHV4every1. Lunch, koffie en thee zijn bij de cursus inbegrepen. Deze cursus wordt zowel incompany als particulier aangeboden. Vul voor meer informatie ons offerteformulier in of schrijf u direct in.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Andere opleidingen.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.