Herhaling Eerste Hulp aan Kinderen incl BHV

Herhaling Eerste Hulp aan Kinderen incl BHV BHV4every1 Winschoten Groningen

Een ongeluk zit in een klein hoekje, hoe vaak horen en gebruiken wij deze zin? Helaas is dit ook echt zo. Zeker bij jonge kinderen die zich nog niet bewust zijn van wat gevaarlijk kan zijn. Als leerkracht, gastouder, medewerker van een kinderdagverblijf maar ook als ouder moet u te allen tijde snel en adequaat kunnen reageren op ongevallen om schade en letsel zoveel mogelijk te beperken.

Tijdens de cursus `Herhaling EHBO voor kinderen (EHaK/BHV)` leert u welke mogelijke ongevallen bij kinderen in verschillende leeftijdsgroepen vaak voorkomen en leert u eerste hulp verlenen. Na het volgen van deze cursus kunt u eerste hulp verlenen bij kleine ongelukjes, maar ook bij wat grotere medische noodsituaties, letsel aan het bewegingsapparaat en huidwonden. Verder wordt u geleerd hoe u met de hulpdiensten kunt communiceren. Wat deze cursus zo bijzonder maakt is dat deze is geïntegreerd samen met het herhaling BHV (brandgedeelte), u hoeft dus niet apart nog uw herhaling BHV certificaat te halen.

Cursusduur en kosten Herhaling EHaK
Al in halve dag kunt u uw EHaK incl bhv-herhalingscertificaat behalen. Gecertificeerd door het NIKTA en geaccepteerd door de GGD (IKK-certificering). Als u de herhaling voldoende afrondt ontvangt u een herhalingscertificaat. Koffie en thee zijn bij de cursus inbegrepen. Deze cursus wordt zowel incompany als particulier aangeboden. Vul voor meer informatie ons offerteformulier in.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina EHaK.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.