BHV Herhaal cursus met e-learning

BHV Herhaal cursus met e-learning BHV4every1 Winschoten Groningen

De Arbowet adviseert bhv`ers jaarlijks hun kennis en vaardigheden op te frissen en hun certificering te verlengen. Het is van belang dat u 1 of meer bedrijfshulpverleners hebt aangesteld die altijd snel kunnen ingrijpen en dat ook kunnen blijven doen. Immers, een ongeluk zit in een klein hoekje en kan grote gevolgen hebben. Als organisatie bent u daarom verantwoordelijk voor de veiligheid van uw personeel, maar ook voor die van uw klanten. Als er wat gebeurt, moet u snel en adequaat reageren om schade en letsel bij personen zoveel mogelijk te beperken.

In de cursus `BHV Herhaal` van BHV4every1 wordt uw kennis over EHBO, reanimatie en evacuatie weer opgehaald. Er wordt verder extra aandacht gegeven aan hoe u moet ingrijpen bij noodsituaties. Zo blijven uw kennis en vaardigheden up-to-date en weet u altijd hoe u moet handelen bij een calamiteit.

Cursusduur en kosten BHV Herhaal
In een halve dag met e-learning kunt u uw bhv-certificaat verlengen. Als u de herhaalcursus voldoende afrondt ontvangt u een nieuw certificaat met pas van BHV4every1. Koffie en thee zijn bij de cursus inbegrepen. Deze herhaling wordt zowel incompany als particulier aangeboden. Vul voor meer informatie ons offerteformulier in of schrijf u direct in.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina BHV cursus.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.