BHV Basis cursus met e-learning

BHV Basis cursus met e-learning BHV4every1 Winschoten Groningen

Volgens de Arbowet is het verplicht 1 of meer bedrijfshulpverleners (bhv'ers) aan te stellen. Immers, een ongeluk zit in een klein hoekje en kan grote gevolgen hebben. Als organisatie bent u daarom verantwoordelijk voor de veiligheid van uw personeel, maar ook voor die van uw klanten. Als er wat gebeurt, moet u snel en adequaat reageren om schade en letsel bij personen zoveel mogelijk te beperken.

In de cursus 'BHV Basis' van BHV4every1 leert u o.a. door middel van e-learning hoe u effectief kunt handelen bij een calamiteit. U leert belangrijke punten te analyseren en evalueren, en hoe u met de hulpdiensten moet communiceren. U kunt na het volgen van deze cursus eerste hulp verlenen en mensen reanimeren, maar ook kunt u een beginnende brand blussen en het ontruimingsplan in werking stellen.

Cursusduur en kosten BHV Basis
U kunt in 1 dag bhv-gecertificeerd zijn. Als u de opleiding voldoende afrondt ontvangt u een certificaat met pas van BHV4every1. Lunch, koffie en thee zijn bij de cursus inbegrepen. De opleiding wordt zowel incompany als particulier aangeboden. Vul voor meer informatie ons offerteformulier in of schrijf u direct in.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina BHV cursus.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.