AED en Reanimatie

AED en Reanimatie BHV4every1 Winschoten Groningen

AED’s worden op steeds meer openbare plekken geplaatst. Dit heeft een goede reden. Er worden namelijk wekelijks ruim 300 mensen getroffen door een hartstilstand of fibrillerend hart. Reanimatie in combinatie met AED vergroot de overlevingskansen van het slachtoffer. Tijdens de cursus AED en Reanimatie leert u hoe u snel, maar verantwoord en veilig de AED kan gebruiken.

De cursus bestaat uit zowel theorie als praktijk. De theorie wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden uitgelegd en geoefend. Uiteraard wordt de anatomie van het hart uitvoerig behandeld. Wat is het hart, wat is de werking ervan en wat kan er allemaal fout gaan? U leert hoe u een slachtoffer moet benaderen en hoe u de ademhaling controleert. Er wordt ook uitgelegd hoe een AED werkt, wat het precies doet en wanneer je wel of niet een AED kunt inzetten.

Cursusduur en kosten AED en Reanimatie
Al in een halve dag kunt u uw AED en Reanimatie-certificaat behalen. Als u de opleiding voldoende afrondt ontvangt u een certificaat met pas van BHV4every1. Koffie en thee zijn bij de cursus inbegrepen. Deze cursus wordt zowel incompany als particulier aangeboden. Vul voor meer informatie ons offerteformulier in.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Andere opleidingen.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.