U21-1 EHBO onderweg (code 95)

U21-1 EHBO onderweg (code 95) BHV4every1 Winschoten Groningen

Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan grote gevolgen hebben. Als chauffeur bent u vaak onderweg en daarom ook veel op uzelf aangewezen. Kennis van EHBO is daarom van wezenlijk belang om uw eigen veiligheid en die van uw klanten te kunnen waarborgen. Als er wat gebeurt, moet u snel en adequaat reageren om schade en letsel bij personen zoveel mogelijk te beperken.

In de cursus `U21-1 EHBO onderweg` van BHV4every1 leert u hoe u effectief kunt handelen bij een calamiteit. U leert belangrijke punten te analyseren en evalueren, en hoe u met de hulpdiensten moet communiceren. U kunt na het volgen van deze cursus eerste hulp verlenen en mensen te reanimeren.

Cursusduur en kosten U21-1 EHBO onderweg (code 95)
Al met 1 dag kunt u U21-1 EHBO onderweg "gecertificeerd" zijn. Als u de opleiding voldoende afrondt ontvangt u een certificaat met pas van BHV4every1. Lunch, koffie en thee zijn bij de cursus inbegrepen. De opleiding wordt zowel incompany als particulier aangeboden. Vul voor meer informatie ons offerteformulier in of schrijf u direct in.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Andere opleidingen.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.